Okategoriserade

SJuuuuuuK !

Magsjuk, Matförgiftad kalla de vad du vill. Gårdagen var ett helvete!

Resume cheap cialis av veckan: Måndagen bestod av ett stenhårt intervallpass på den beryktade sprintbanan.

Kroppen kändes över förväntan och jag kunde gå på rätt så hårt. Jag körde 5 varv på banan + lite impulser mot de norska https://www.sprintgutta.no/

Jag blev ruskigt förbryllad när jag kom imål på den första intervallen och klockan står på 4.40 minter!

”Jag tänkte att jag var tidig igång med klockan” men när även den andra intervallen tog just 4, 40 minuter, så säger jag som Bjrön Lind sa: På den här banan får man ju stryk av Löken ( Södergren ) !

Å visst är banan lång och lite höjd på det så ska man nog kunna stummna till.. Jag körde några till och hade en som tog 4,20 minuter och jag skulle tippa på att med lite bättre skidor, å lite mer laddning så tror jag vi åker på en 3,50 eller liknande på söndag. Vilket är det i särklass längsta sprintbana jag har åkt..

Onsdag, vaknar jag upp och känner att det är lite oroligt i magen, käkar lite mindre frukost än vanligt. Sen skulle jag ut och testa lite skidor! ( 7 par nya ) Men jag vände hemåt efter första paret! tog av mig kläderna å skulle lägga mig!

Då började eländet! Jag spydde, å spydde å spydde från klockan 10 – 18 spydde jag 2-3 ggr / timme och jag trodde aldrid det skulle få nå slut! Men det gav med sig till slut! Å i natt ( natten mellan ons-tors ) har jag sovit mycket bra! Men det enda jag har drucke är lite sportdryck å vatten å resorb.

Jag är ju fortsatt grymt laddad för Söndagen och vi får väl se om förbundsledningen är det samma! Nu gäller det att börja äta lite så man hinner komma tillbaka, jag är grymt mycket back på energi! Mina kallingar hänger typ ner till knäna 🙂

Vi Hörs, nu ska jag prova mig på ett delikat mål, bestående av rivet äpple och riven banan!

// Robin ”edition” 🙂

https://www.expressen.se/sport/1.1401332/magsjuka-oroar-langdlandslaget-sodergren-fick-flytta