Läger

SKI TEAM NOVO NORDISK
Ski Team Novo Nordisk är inte vilket skidlag som helst. Det är ett lag med 8 personer som vill utmana sig själva och krossa fördomar mot att kombinera idrott med sin typ 1-diabetes. Därför kör Ski Team Novo Nordisk varje år ett utmanande tävlingslopp i längdskidor – för att inspirera, motivera och visa andra med diabetes att ingenting är omöjligt. Målet med Ski Team Novo Nordisk är att utveckla och jobba långsiktigt och noggrant med teamet i förhållande till deras träning. En målsättning är också att fungera som förebilder för barn som drabbats av sjukdomen.

För att vara med i teamet behöver man ha erfarenhet av liknande prestationer och vara van att genomföra långvarig uthållighetsträning. Utlysning av lediga platser i teamet sker varje höst genom Robin Bryntessons kanaler.

Ski Team Novo Nordisk är en del av Novo Nordisk kontinuerliga arbete inom Changing Diabetes®

SOCKERTOPPEN
Om du är intresserad av Sockertoppens lägerverksamhet finns mer info att hitta på http://www.sockertoppenif.se
Sockertoppen har följande läger:
Sockertoppen mini 0-9 år
Lilla Sockertoppen 10-13 år
Stora Sockertoppen 14-17 år
Sockertoppen Större 18-25 år
Sockertoppen Störst från 26 år

Anmälan öppnar vanligvis den 1/1 kl 11.11 och platserna brukar vara slut på några minuter.

PROJEKT DIABETES
I mars 2021 arrangeras ett läger som ingår i en forskningsstudie om diabetes och ätstörningar. Lägret är kostnadsfritt och riktar sig till alla mellan 18-30 år som har/haft en ätstörning oavsett grad. Mer info finns på www.instagram.se/projektdiabetes

TRÄNINGSLÄGER
Mer info kommer….