Okategoriserade

Året med förväntningar!

Hej!


Välkomna till den här sidan som i mångt och mycket handlar om kost, träning, livsstil och diabetes. Men även om vårt liv, som familj.
Här får det bli som allt annat vi gör, hög och lågt i både innehåll, blodsocker och humor. 

Att efter många år skriva ett första blogginlägg igen känns lite nervöst. För vad ska folk runt om oss tycka och tänka? 
Tänk om jag skriver något fel, eller om jag efter vägens gång ändrar mig i min åsikt! 
Men något som jag lärt mig genom åren är att ingenting är statiskt. Så länge man är öppen för att lära sig mer och utvecklas som människa, kommer det att vara enklare när livet rör sig upp, ner och framåt. 

Tänk bara vilken anpassning vi varit tvungna att göra i och med pandemin. Och vad mycket vi lärt oss!
Det har hänt mycket hemskt under året och många har fått slita som djur på sina jobb. Ovisshet om huruvida man får behålla sitt jobb eller inte. Oron att bli sjuk. Funderingar på när vi ska kunna träffa våra föräldrar och mor-och farföräldrar. En undran på om vi verkligen behöver bunkra toapapper. Oron för att psykisk ohälsa ska drabba allt fler.
Så mycket känslor under året, ett år där det ibland känts som att pausknappen varit intryckt.

Nu när vi snart (förhoppningsvis) kan trycka på play igen så kan det vara med helt nya förutsättningar. Kanske utan jobb, kanske med några extra ”hemmakontorskilon”, post Corona, eller med den mest vältrimmade kroppen någonsin. Vi går alla igenom förändring på olika sätt. Men att ovissheten varit stor under det senaste året kan nog de flesta skriva under på.   

Nu har äntligen det nya året startat, med klyschan att nya möjligheter finns till oändlighet. 

Så vi håller tummarna hårt och hoppas att 2021 lever upp till våra förväntningar.

Frida