Okategoriserade

2a i Frankrike!

2a i Grenoble ! Det var riktigt jä..a skönt. Efter en tung inledning i Kuusamo och lotteri sprinten i den klassiska stilen 🙂
Men vi tar det från början: Vi ( jag å Björnen ) drog iväg snortidigt från Sverige och tog oss till Grenoble hur smidigt och bra som helst, dem hade ordnat transporter å käk och ALLT runt omkring, så det var mycket bra.
Själva tävlingen drog igång klockan 17.00 och vi var ju där på egen hand så vi fick också förlita oss på våran egen valla förmåga 🙂 Vilket inte kanske var optimalt, när vi såg ett helt valla tält med flera team av vallare och testare! Men vi höll oss till vårat och jag hade vallat upp två par. Jag tog de bättre paret och la på en rill och drog på lite topp i form av den gamla klassiska ”streamline”.
Tävlingen var över förväntan med tv sändning och ett riktigt bra arrangemang!
Jag blev 13e i kvalet, och det var ett fall framåt mot Kuusamo ändå. Men i kvartsfinalen ställdes jag mot tufft motstånd, eller vad säger man om: Ola Vigen Hattestad, Josef Wenzel, Tambornino m.fl. Men heatet gick lysande! Jag toog starten och kunde sen kontrollera det hela och det slutade med att jag och Hattestad gick vidare till Semi. Väl där var det snäppet värre motstånd, där fanns 3 norrbaggar. Hattestad, Pettersen, Neass och Pasini å nån till. Men jag hade taktiken klar. Spets å slut. Å så blev det! Jag tog med mig Pettersen till fina len. Å sen där, var jag tvåa ut och hade jag inte fått hjälp av Magnar med skidorna efter semifinalen. Hade jag fått stora problem här tror jag. Efter min kvartsfinal, så vallade jag upp mina skidor och hann inte varva ner särskilt mycket, innan det var dags för semi. Men det fick jag alltså lite hjälp diflucan sale med inför finalen. Jag tappade positioner genom loppets gång och innan upploppet var jag nog bland dem sista. Men Jag fick på en riktigt bra spurt och kunde så när runda fältet så när som på norrbaggen Pettersen! Men en superfin andraplats i ruggigt bra motstånd. Kul.

Just nu har jag å Björn installerat oss på ett hotell i Davos efter en fin resa mellan Grenoble och Davos. Vi fick snikåka med dem över förväntan trevliga norskarna Hattestad å Neass:-)
Så nu är det bara å försöka hitta formen inför nästa helg, då det är VC just här i Davos!
Återkommer mer om banor å form i veckan. Allt ä ju så inni helvette dyrt här i Davos så Internet i en halvtimme klara man sig ju inte under 100 ingen! Tränings bidraget skulle väl räcka ett par timmar här nere.. Å de ska man leva på ett år 🙂 🙂

Hörs
RnB

Glutta gärna:

https://www.langd.se/brynte-tvaaa-i-grenoble.4532481-86106.html

https://allehanda.se/sport/1.365455