Okategoriserade

Oflytet fortsätter :-)

Ja, det kan man minst sagt säga!

När jag kom fram till flygplatsen (klockan runt 24 på söndagsnatten) väntade en hel del problem på mig.

Jag fick mitt bagage och gick iväg till långtidparkeringen. När jag kommer dit ser jag att det lyser i min bil. Jaha, de va den stereon, tänkte jag. Innan jag är framme vid bilen, så hinner jag också se en punktering på höger bak…

Låser upp bilen och ska gå in i bilen, när jag är på väg in i bilen så får jag syn på blod… Jag flög ut ur bilen fort som satan! Förbannad blev man ju och tog de hårdaste jag hade i resväskan och smög in i bilen igen´, beredd på strid..!

Men då visar det sig att det är min energidryck med namnet hiro, som har smulle sånt, när de vare för kallt..:-) Tvätta, tvätta, tvätta, bort din sura min… var det dags för då, den minen blev ju till ett skratt efter däckbyte och när jag skulle vrid igång bilen så sa bilen,,, mjuuuu,, en gång till kom igen,, mjuu,,, en till mj,,

I sundsvall halv ett på natten! Jag stoppade 2 bilar och så klart hade dem prednisone 50mg inte nå startkablar dem ( sura sundsvallarna ) 🙂 sa dem och jag har inte heller det, i den här bilen.. När jag hade 240 n så lärde man ju känna nytt folk på vintern varje gång bilen skulle startas:-)

Men jag jogga tillbaka till flyget och där var det en tjej kvar,, som vänatde på sin kille och där fanns min räddning!!

Tack för kaffet! Hemma i solle alltför sent.

p.g.a. grymt halt väglag! Skönt å sova sa jag vid 3.00… tills de klockan 7.00 ringde på dörren..

målaren skulle in å börja med lägenheten 🙂

Fina fisken,, det rullar på nu iallafall och imorgon är det dags att börja en ny resa… Så här ser det ut för mig dem närmaste dagarna,,, Östersund, Grenoble, Arlanda, Zurich, Davos, och det är race i Grenoble på torsdag kväll…

Hörs // Robin