Okategoriserade

Kasst i Kuusamo!

Fy fan så jävla tungt å tråkigt de här var!!
Man känner sig ju totalt misslyckad när man missar ett kval.

Så därför har jag bombat 2, 30 fort nu så jag gick rätt in i väggen, kanske kroppen lär sig nånting,,, för idag var jag totalt iskall… eller!

Jag försöker rannsaka mig själv och se vad jag kunna gjort bättre, men idag ville det sig inte oavsett, känns det som!

– Jag stressade alldeles för mycket, då biter de ingenting. Men jag har ju den kroppsformen att jag måste åka så! Åker jag större, så går det ännu saktigare. Å jag tappar frekvensen.
– Uppladdningen. Den var bra! Men om jag skulle få göra om den så skulle jag ha kört det sista hårda passet ännu längre bak i tiden, det kanske kom för nära nu.
– Banan, en riktigt fin och rejäl åkbana, vilket kanske inte passar mig, inte idag i alla fall, det var ju många mer traditionella åkare som tog sig vidare. Men sprint i skidor handlar ju inte om snabbhet.
–  Materialet, jag har bupropion from turkey ju bytt skidmärke! Ifjol då jag åkte här så åkte jag på Johan Olssons skidor som var grymma. Idag hade jag inte de bästa under fötterna.
– Tiden, jag har 3 tiondelar upp till å kvala. Så det är ju inte mycket som fattas. Men dock 3 tiondelar, hoppas man har dem på rätt sida nästa gång! Men 3 tiondelar, blinka play casino online 2 snabba gånger, så inser man hur lite det är!

 

Nu är det bara å bryt ihop å kom igen, eller ja, ”bröte ihop” det har jag redan gjort! Jag jobbar på att komma igen nu. Det var ju bara en tävling som alla andra, tråkigt med en dålig start på året. Å konstigt att man gör premiären i WC. På sprint distansen.

Men det har jag ju valt själv, har man velat har man ju kunna åkt till Norge eller Finland som båda har haft kvaltävlingar, nått som inte körts i Sverige.

 

Det positiva är ju att man blev en erfarenhet rikare och sen säger jag som Hellner : Klassiskt, det är ju som ett lotteri det..!

Jag hoppas inte att jag har bränt mina chanser för Värlscupen i år, utan jag hoppas på en chans till i Davos om två veckor. Å då i skate!

 

En Jäääävulskt besviken Robin