Okategoriserade

150 * fläsket å mina Tips!

God dag !

Nu har jag vare ute å glede på banorna och kroppen är inte i grym fart, men det är ju 19 timmar kvar till start!

De var sånt jävulskt snöoväder. Jag la ut mina skidor jag skulle testa och när jag kom efter ca 5 minuter s åkning, höll jag knappt på hitta åt dem:-)

Men banan är tuff, tuffare än förra året! dem har ju förlängt den, med en backe till som är lika lång som den sista ! Så det är 2 tuffa backar som man ska knäcka!

Här kommer lite tips inför morgondagen! Hellner stod ju för övrigt i 150 gånger fläsket förra veckan!

Så vill ni tjäna lite mer stäsch så ska ni lyssna lite här kanske!

– Jag tror att det kommer vara mycket rödnorskt i tät imorgon! Den här långa banan,, passar dem äldre rävarna lite bättre, odd furosemide buy björn å svartedal,,, håll i hatten om dem klarar kvalet! Sen har vi en ung herr Jönsson i SWE som är bra på kut,, blir föret som det ska så kommer nog både Mats och Björn smyga sig långt. Men min favorit imorgon, är killen som vann här ifjol och han som imponerade i Beitostölen tidigare iår,, Johan Kjölstad!

Damsidan,, som vanligt Majdic, Virpi å Björgen ev astrid!

Min egen placering sägs vi inget om! jag siktar på en a-final ! Jag blev 14e man här ifjol!

Men jag tar ett lopp i taget och börjar med kvalet,, som är rätt svårt! Formen måste vara bra om man ska kvala här.

Tjaa

Vaaralainen Karhu