Okategoriserade

Låt mig presentera Bävernävarna!

Efter nyår lämnade jag Frida och Vilda i Sollefteå för att åka hem och i min ensamhet fokusera och bryta mönster. Det kan man behöva ibland, ha fullt fokus på en sak.

Efter att ha knaprat i mig en penicillinkur har formen stegrande blivit bättre och jag har kommit igång med träningen. Men med endast ett intervallpass i kroppen så kan det bli fågel eller fisk.
Jag tycker ändå träningen i veckan har flutit på, trots att det varit ganska kyligt.

Kyla och snö har de däremot varit problem att skaka fram för arrangörerna i Bedrichov där Jizerska Padesatka ska gå av stapeln. Vi fick veta att det skulle tas beslut om vart tävlingen blir flyttad den 2 januari. Beslutet blev att tävlingen inte flyttas utan att det återigen ska bli en varvbana och nedkortad tävling. 6 varv på en 4 km lång bana, alltså ett lopp på 24 km. Långlopp?
Nja, jag vet inte…

Men ytterligare några dagar senare så kom ännu en ändring. Det verkar nu bli en tävling som avgörs på 50 km med 15 varv på en bana.
Det kommer bli trångt och svårt att ta sig fram, men man får finna sig i situationen och göra sitt bästa!

Tack vare en av teamets sponsorer, Lillsport, har jag fått utveckla en ny produkt. Låt mig presentera ett par ”Bävernävar”.

Morsan ledsnade på alla bäverskinn som låg hemma i frysen och jag tror inte att det kunnat bli varken ett bättre eller varmare resultat!
Dom har kommit väl till pass
under de iskalla dagarna i Östersund.