Okategoriserade

Jag var kasscialonga!

Ciao, det blev en tung dag på jobbet igår. En sån som man helst vill glömma.

Men jag tar med mig det positiva istället. Jag startade långt ner i fältet i den oseedade gruppen efter många damer och jag får vara glad mina skidor överhuvudtaget kom dit.

Jag höll mig passiv i starten och försökte hålla mig och utrustning hela. För att ta sig fram krävdes att man körde på chans eftersom det för det mesta bara var två spår.

Jag låg sist i den stora huvudklungan. Där var det ganska bekvämt, inte den enorma hets som uppstår i mitten på klungan. Dock får man köpa att det blir en väldig dragspelseffekt.
Men jag kände tidigt att det inte var min dag, kroppen var svag och orkeslös, tyvärr.
Så jag gjorde en attack mot ett spurtpris. Problemet var att jag inte visste var eller när spurtprisen var. . . Så jag fick ligga framme i tät länge innan det hände något.

Till slut kom det ett en skylt om 100 meter kvar till pris. Då gick jag för det och jag räddades av linjen och vann priset i Soraga.

Men efter det så tog min kropp slut och mina skidor var inte topptrimmade heller för dagen så jag sjönk genom fältet rejält. Det var en uppgiven känsla.

Jag slutade på en 69e plats efter att ha stakat uppför den grymt jobbiga sista backen.

En lärorik dag och tuff sådan.
Nu åker jag vidare till Seefeld och hoppas att långloppsformen är på antågande!

// RoSSöRoBiN

. . . imponerande nog så stannade Simen Östensen å pissade därefter rundade han fältet å vann lätt, konstigt att han inte åker OS eftersom även vann NM för en dryg vecka sedan. . .