Okategoriserade

Team Coach

Den här killens omdöme litar jag på till 100%. Vi gick på skidgymnasiet i Sollefteå tillsammans och har hängt ihop på ett eller annat sätt sedan dess.

Låt mig presentera min tränare och Skiteam Novo Nordisk Team Coach Anders Strid

Ålder: 30
Familj: Sambon Johanna och dottern Signe

Bor: Gällivare

Vad har du för relation till diabetes?

Min farfar hade åldersdiabetes (typ 2) och min farbror har också det. Robin är ju en nära vän och jag har känt honom så länge han haft diabetes (typ 1).

Hur är du som tränare?

Som tränare är jag engagerad, noggrann och strukturerad.

Varför är du Team Coach för Skiteam NN?

Det var lätt att tacka ja till det. Förutom att Robin är en nära vän så tror jag på hans fulla kapacitet. Han har en stor potential och talang vilket han har visat och kommer fortsätta visa. I min tränarroll till Robin kan jag bidra med struktur, variation och engagemang vilket förhoppningsvis kan hjälpa Robin att prestera på topp i tävlingarna som väntar.