Okategoriserade

Olsson å Mina tips!

Johan Arne Olsson!!

Vilken jävla kung jävel… Det här har hängt i luften i nått år nu, men han har inte riktigt fått till det, förrän idag!

Han bara bolla ju med dem! Ett stort grattis Johan, är det nån som är värd en första plats på en Världscup så är det du!

Man bara rös när han hoppa över mållinjen, å det blev nog allt lite blött i öga å 🙂 Grattis!

https://www.langd.se/vilken-fulltraff-johan.4537074-86106.html

Min dag och dem senaste dagarna har gått i maten och gladhetens tecken! Jag har långsamt provat mig på mer å mer mat och likadant med träningen! Idag var vi ( Emil, jag å Peter ) ute å testade skidor och då provade jag samtidigt formen!

Jag kände mig ok i kroppen, tålde inte så mycket mjölksyra som jag ville! Men ok! Ska bli jävligt kul i morgon!

Här kommer mina tips på respektingivande konkurrenter imorgon!

Northug: Gled igenom dagens race, fick en bra pokies online genomkörare. Gynnas av den långa banan. Gillar hopp2an och det är ju avslutningen ser ut imorgon!

Kjölstad: Imponerade på Beitostölen ”långa” sprint, fick ge sig för Northug sista metern, stark i fristil, snabb i 2an!

JKD (Dahl): Grym idag, 5a på 15 klassiskt, vil ket visar att denna man har kappa för det mesta, har varit på pallen i skate sprint! Han var ju 3a på den inledande sprinten i Kuusamo. Kanske aningen snäll i sista backen!

Jönsson: Han är glad, frugan åt han var vass idag! Jönsson är bra på hitta positioner när det behövs som mest och dessutom är han en rapp rackare som blir svår att tampas med i sista backen.

Hellner: Gjorde en Northug, gled igenom idag, gillar skatesprint, 5a i dusseldorf ifjol, lång sprintbana gynnar nog hellner mest i hela startfältet 🙂 Man behöver inte vara så rapp om man grillar konkurrenterna från start, vilket Hellner nog gör!!

Jag tror helt enkelt på en svensk norsk uppgörelse i morgon och vi får hoppas på att det blir samma utgång som idag! Blågul seier. Jag höjer ett varningsflagg, för Peter Larsson. Som laddat hårt för denna tävling, med höjd å hela kittet. Dessutom kommer Tambornino (SUI) göra ett grymt kval, men sen kommer han få svårt liksom andra Schweizare !

Jag själv tar ett heat i taget nu! Å laddar hårt för kvalet! Tar jag mig guaranteed cheapest kamagra vidare från det, ja då kan allt hända!

Goda maghälsningar

// RoSSö Robin

btw. Damsidan, Marit Björgen är min vinnare där!