Okategoriserade

Davos !

Då var Davos avklarad och det slutade som vanligt med norsk i topp!
Svenskarnas insats var under godkänt enligt mig och för min egen del så blev det en mycket retlig 33e plats!

Blott 20 hundra delar från att kvala mig vidare, igen!!
I Kuusamo så blev det ju också några retliga hundradelar på fel sida. Men jag kan faktiskt inte kapa mig själv vid knäna den här gången!

Klart jag är besviken, man åker ju inte land å rike bara för att åka kvalen. Men med dem omständigheter som har varit tidigare den här veckan så tycker jag att jag fick ut allt jag kan begära av mig å min kropp!
Sen att hundradelarna är på fel sida; igen, det får jag hoppas att jag får med mig nästa gång!

Det var 99 man på startlinjen och det är inte lätt att kvala i dagens sprint lopp, det ruskigt jämt och man har inte råd med några många felskär. Jag hade nånting på 6 sekunder upp till vinnaren av kvalet å är 33a.

Då blir man ju lite avensjuk på damerna. Där dem två första damerna är inom just ”6 sekunder” oc h det skiljer hela 13 sekunder från första till 30 e dam! Å då ska man också veta att dem åker kortare än vi.
Men det går inte att jämföra så, men jag blir lite avensjuk i alla fall, tänk om vi haft 13 sek 🙂

Det positiva med tävlingen var att det blev en bra genomkörare och jag var 3 svensk, om det nu var positivt, kan jag inte säga!

Men jag hoppas nu på att få åka i dusseldorf nästa helg å då förhoppningsvis, kunna knipa dem där ynka 2 tiondelarna… Så jag också får vara med å leka nångång!

Nu ska jag flyga hem, vi sitter på arlanda nu!

Måste bara gratta Bysse å Uuzi, mina klubbkompisar som lekte hem en fin dubbelseger vid tävlingarna i Skellefteå i helgen! Grattis Kungar!

Vi Hörs om jag ska packa om väskan till nästa helg!

God kväll folks

/ RnB

Läs gärna denna:

https://www.expressen.se/Nyheter/1.1402916/manga-trodde-det-var-omojligt