Okategoriserade

Roberto Vacchi

De flesta känner igen hans röst från bland annat Eurosport, landskamper och speakeruppdrag. Men den här killen är inte bara Sveriges bästa sportkommentator med grym röst, han har även en värme i hjärtat utöver det vanliga.

I veckans avsnitt får ni lära känna Kristallen-vinnaren Roberto Vacchi.

Vi diskuterar bland annat doping, elitidrott trots kronisk sjukdom och välgörenhet.

Vi kämpar denna vecka med, inte bara en person extra i ”studion”, (läs runt köksbordet) utan tre varav två barn. Men så kan det vara ibland, ni får inte glömma att vi är amatörer, som ibland inte får tag på nån barnvakt!
Ändock vill vi be om ursäkt om det stör!

Vi finns på iTunes och Acast!
Glöm inte att betygsätta och recensera både här, men även där podden finns. Så vi vet vad ni tycker.

 

Hörs hejj!