Okategoriserade

VasaParra och SM

Hej Hopp!

Skidsäsongen drar mot sitt slut och vi går in i den härligaste perioden på året.
Pimpelsäsongen!

Det har varit full attack den senaste tiden, först var det ju Vasaloppet som hägrade och det slutade med en 52a plats för min del.
Men det gav mersmak med tanke på allt runtomkring, full utläggning finns HÄR

Därefter väntade en ny utmaning i form av Paralympics, den här gången som expertkommentator i längd och skidskytte. Det var några fantastiska dagar därborta i Sotji och dom svenska framgångarna gjorde inte saken sämre.
Ett ruggigt kul uppdrag och några fina korn från det finns HÄR
eller HÄR.

I helgen var det SM i teamsprint och 50km. Jag var växlade ut min starka kollega Anton Lindblad, på en 5e plats inför sista sträckan och han var okörd inför upploppet. Väl där så körde han ihop med Moras Johan Edin och det slutade med en 10e plats för oss. Synd för jag tror Lindblad kunde ställt till med lite vad som helst på det tuffa upploppet i Åsarna.

Efter den här urladdningen fick jag problem med mitt blodsockret vilket gjorde att det inte blev någon start på 5 milen. Synd jag hade ju 4e plats att leva upp till från för två år sedan, då SM i gick i Långberget.

Nu kommer jag sy ihop skidsäsongen, med lite roliga och tuffa vårtävlingar!

Hörs HEjj