Okategoriserade

La Diagonela

Resan mot St: Moritz och Zuoz har börjat.

Veckan har varit fullbokad med läger och trevliga möten. Jag och Mattias drog ner vallavagnen till Sunne för att vara med på läger med Skiteam Novo Nordisk. En härlig grupp elitmotionärer som älskar att träna!
Vi höll vallakurser och lyssnade på föreläsningar av bland annat våra läkare. Självklart tränades det en hel del med.

Men den senaste tiden har kanske varit lite tuff, jag startade kanske träningen för tidigt och hoppades kanske att kroppen skulle kännas bättre än vad den egentligen gjorde, dessutom långa resor med lite sömn.
Resultatet-­ jag är återigen förkyld. Blodsockret har hoppat från låga värden på 2 uppemot 30 mmol och ner igen. Det är ett typiskt tecken på infektion och jag skriver under på att man inte mår sitt bästa när blodsockret svänger så.

Det är en fruktansvärd besvikelse för mig att återigen vara sjuk, det är inte detta jag tränat många timmar under försäsongen för.
Men jag har bestämt mig för att ändå åka ner och känna mig för på plats. Rätt som det är känner jag mig i toppform. Under har skett förr. 🙂
Om det inte blir start får jag se och lära till nästa år. Dessutom startar jag uppladdningen redan nu inför det som komma skall, Marcialonga.

Hörs hejj!