Okategoriserade

Team -85 å Kjelle K..!

Fortsatt fina dagar här i Bruks!

Idag kortknäppning och intervaller med Tobbe, vi hjälptes åt å dra och det blev ett bra sprint pass…

Även dem som är här,,, jag tror dem heter nationella gruppen eller nått liknande körde race som det såg ut,,, skulle jag få sätta en 50 :- ing så sätter jag den på Ojala… Men jag vet inte, det fanns fler som såg starka ut, å så klart hör dem ju till den bästa årgången : Team -85, jag tänker närmast på Fidde å Gunnar…

Nu ske jag hitt på nå kul mellan passen, men kika gärna in på vad Kjelle K, har fått till på langd.se

Mitt första minne av Kjelle K är när han höll på skrika halsen av sig under JVM i Norska Stryn 2004,,

mycke bra inlevelse den gången. Sen kan han ju betydligt cheap levitra canada fler språk än jag:-)

Hörs

https://www.langd.se/-jag-kan-vinna-vm-sprinten.4524156-86106.html

RnB