Okategoriserade

Ett Team Här, Ett Team där, Teamen ä ju everywhere!

Tjoo Flöjjt!!

Lägret i Bruksvallarna har börjat mycket bra, underbara förhållanden å full hand igår å ett 3 timmars hittill idag. Dagens pass bjöd på grymma spår, stenhårda å några minus, strålande solsken.. är det nått man ske gnäll på är det spårets längd som jag tippar uppgår till ca 3 km. Eftersom jag inte åker upp till kolbotten, jag tycker den slingan är lite för dålig ännu..

Men, one team hear, one team dear, teamen are ju everywere!

Det bildas nya team dagarna i ända, nu kanske jag låter oseriös som vanligt, men jag tror och hoppas att det är framtiden. Kul intiativ av new sweden, jag skulle ha gjort nått liknande om jag var i deras kläder.. För det måste hända nått om vi ska bli fler skidåkare i det här landet!

Jag trodde att: kommer man med i A-laget då kan man iallafall satsa fullt ut, utan att tänka på ekonomin, men just i år så tänker förbundet annorlunda vad det gäller träningsbidraget.

Surt, men det finns ju dem som har det betydligt sämre! Frågan är ju om våra utländska kollegor har det så, dem som vi ska bolla med till vintern! Å annars är vi för kassa att vi inte räcker till..Typiskt att ekonomin rasar i år!

I mitt eget fall så har jag kunnat fokusera 100 % skidåkning i sommar å höst och det är jag ruskigt, snuskigt nöjd med, MEN utan mina snälla personliga sponsorer har det inte funnits en sportkeps att grejja det….

Att leva på mamma å pappa går ju en bra bit upp i karriären, men då man börjar närma sig 23 så känns det lite sisådär, även om jag har snälla föräldrar som ställer upp på det mesta av min ibland lite udda ideér:-)

Med andra ord det är svårt att vara skidåkare och kunna få verksamheten att rulla runt i dagens läge…. DÄRFÖR tycker jag att det är kul å se, ett team här, ett team best price levitra online där. För teamen i framtiden kommer att vara everywhere!!

Time too train

RnB