Okategoriserade

Upptakt i Bruks och Idre!

Då var säsongen 2013-14 igång!

Förra helgen var det Bruksvallarna som stod på agendan. Jag fick till en bra prolog och gick in som 2a, endast slagen av Teodor som markerade revir!

Snabbheten fanns i kroppen igen, vilket kändes bra och kul. Det var lekfull åkning både i kvarts och semifinal. Även om blodsockret var enormt svårkontrollerat under dagen, det var mycket adrenalin i kroppen vilket gjorde att blodsockret sköt i taket.. Jag tog mig till final, men där tog krafterna slut och jag slutade på en sjätte plats!

Därefter var det den tuff pingismatch på kvällen mot Lullen i Bruksvallarna, som tur va lyckades jag vinna 24-22, trots underläge 15-20 🙂

Idag var det tävlingar uppe på Idre Fjäll. Här valde jag ett mer passivt kval (10a) för att ha mycket krafter kvar till heaten. Kvartsfinalen gick galant i rygg på kvalvinnare Persson från Ume.

I semifinalen så var det enorm kubbning in mot upploppet där samme Persson var på väg framåt. Så det tog stopp för mig och det slutade med en sur fjärdeplats.

Det slutade med en B final för min del och även där så smakade jag snö och stavar gick av. Till sist blev det en 10e plats.

Men en kul sprintbana med mycket tighta situationer och jag drog inte vinstlotten idag. Så som det kan vara i den underbara sporten sprint!

Den dagen väntar jag på ett tag till 🙂

Finalen vanns av S. Persson!

Nu laddar jag batterier och vallar upp ett par klassiska skidor tills morgondagen !