Okategoriserade

Diabetespodden!

Först kom barn- och ungdomslägret Sockertoppen, sedan youtube-serien High & Low. Nu släpper vi, Diabetespodden. En podcast som skapats för att, liksom tidigare projekt, öka medvetenheten och kunskapen om sjukdomen diabetes.

Att ha många järn i elden är ingen nytt för mig, utmaningar är bara en tändvätska och nu har jag min sambo Frida valt att fortsätta vårt arbete för att öka kunskapen om sjukdomen diabetes.

Diabetespodden är till för den som har diabetes som jag, en anhörig som Frida eller bara den som är allmänt intresserad av att lära sig mer om sjukdomen.

Podcast är en ny utmaning för mig som är mer van att stå framför en kamera. I Diabetespodden blir vi lite mer personliga.

I takt med att diabetes ökar utan att man egentligen vet varför, behövs mycket pengar till forskning, men det behövs även lättillgänglig information om sjukdomen för de som drabbats. Vi har sökt information i många år och saknat just detta format.

Vi är dock nya på området och även om planeringen varit i full gång i flera månader så känns det pirrigt men skönt att det första avsnittet äntligen är ute.

Diabetespodden släpps på måndagar där avsnitten tar upp vanliga och ovanliga ämnen som rör sjukdomen tillsammans med inbjudna gäster.

 

 

Hörs hejj!