Okategoriserade

Team Waxer

Min vallare i år är en av Sveriges bästa och jag är otroligt glad att få presentera min Ski Team Novo Nordisk Team waxer Mattias Hallquist.

Här kommer lite information om honom och varför han är med i teamet.

Ålder: 30

Familj: Sambon Eleonore och dotter Nellie

Bor: Östnår, Hackås

Vad har du för relation till diabetes?

Den är sparsam, men Robin har alltid stått mig nära och jag var med när han fick beskedet att han drabbats. Han led på vissa träningspass och jag såg hur låg han var och vad det gjorde med hans styrka.

Hur är du som vallare?

Jag är noggrann, har många idéer och lämnar inget åt slumpen. Jag har erfarenhet från landslag och skidskyttevärldscupen och håller en jämn och hög nivå för toppresultat.

Varför är du Team waxer för Skiteam NN?

Jag är vallachef eftersom jag ser det som en utmaning att få till bra skidor för Robin. Diabetesen i sig är också en utmaning där jag har mycket att lära och att få jobba med kombinationen känns otroligt spännande.