Okategoriserade

Mitt team i vinter

 Jag tror att de flesta fått med sig att min skidsatsning i vinter kommer att gå i långloppens och Ski Classics tecken. Det skitkul och här kommer lite information om teamet.

Vilka är det som ingår i Ski team Novo Nordisk?

Skidteamet vars huvudsponsor är Novo Nordisk Sverige är i grunden en forskningsgrupp av 10- talet elitmotionerande diabetiker där huvudmålet är Vasaloppet. Vi jobbar efter att kunna inta lika mycket energi under ett långlopp som en frisk person. Detta med inställningar av insulindoser. Teamet har i år även en elitsatsning med mig i spetsen. Denna har jag satt ihop själv, med de personer och sponsorer jag vill ha med i min satsning. Jag är otroligt glad och tacksam att jag fått ihop det.

Skärmavbild 2015-12-10 kl. 10.39.59
Det här är kläderna ni ska kika efter i vinter! 🙂

Förra veckan (v.46) var jag på träningsläger i Idrefjäll, första lägret på snö för säsongen. Det kändes riktigt roligt att få åka skidor på riktigt, trots att de första dagarna var en slinga på 1,6 km och från onsdagen 2,7 km. Jag lyckades skrapa ihop ca 6 mil per dag från måndag till fredag och var välförtjänt sliten när jag satte mig i bilen på väg ner till Stockholm för världsdiabetesdagen och möten. Drygt 30 mil skidor på en vecka får ändå ses som väl godkänt för v. 46.

Såhär såg veckan ut i träningsdagboken.

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 17.56.09

Vill du hänga med mer ofta?

Skärmavbild 2015-12-10 kl. 10.44.31

Hörs hejj!