Okategoriserade

Tvåa den första!

Ni hao från Changchun!

Då var första tävlingsdagen i Kina över. Första dagen på året blev en lång sådan, som det ofta kan bli i sprint 🙂
Kall och kärv(-17) snö gjorde att Hallkvists vallning från hemmaplan gick bra och jag vann prologen.

Det var en mäktig anläggning vi höll till på som kallades ”Deer Valley” stora rejäla fält och banan som var 1650 meter var bra och läcker.
Jag tog mig till finalen och väl där satte Sun Qinghai in en rejäl stöt på banans enda backe. Jag kunde svara, men fick ge mig i spurten mot den långe kinesen. Om jag inte är helt ute och cyklar så var han i OS semifinal i Vancouver. Så det är kanske inget att skämmas för.

En solid inledning på touren som rullar vidare under morgondagen, då med det numera klassiska kinesiska Vasaloppet. Där jag hoppas på att kunna hänga på så länge som möjligt.

Hörs Hejj

// RossöRobin