Okategoriserade

Ny samarbetspartner, Idre Fjäll

Som jag tidigare skrivit så kommer nästa års läger av Sockertoppen, gå av stapeln i det natursköna Idre Fjäll.

När jag var med i juniorlandslaget var jag på läger i Idre fjäll för första gången (2004-2005). Då var det mycket snack om att det var väldigt stenigt, antagligen eftersom Elofsson hade halkat och vrickat foten på en sten där under något läger. . . 😉
Därför är min känsla att det har blivit lite bortglömt.. Konstigt, för här finns ju fantastiska möjligheter!

Själv trivdes jag som fisken i vattnet redan när vi var här med laget, dels var träningsmöjligheterna för oss längdåkare närmast perfekta, lägg där till ett grymt bra boende och mat.
För mig som gillar att vara aktiv mellan passen, så är Idre fjäll en lysande lösning. För här finns utmaningar av alla de möjliga slag, vilket jag älskar!

Nu på senare år så har de fixat till en jättefin rullskidbana (som invigdes i somras). Även backen från Idre by upptill Idre Fjäll kan trötta ut vilken skidåkare som helst.
Dessutom alla andra slalombackar och snökanoner som bevisar att de kan hantera snö på ett skickligt sätt. I år har de haft snö en längre tid och dessutom arrangerat tävlingar i både längd och skidskytte.

Jag kommer att köra mig riktigt krokig i backarna runt omkring Idre fjäll framöver!

Det tycker jag att du ska göra också 🙂

Idag har det blivit intervaller och några timmars träning med brorsan ( intervallerna vi körde var, 15 min tröskel + 4 ggr 4 min Ök max + 15 min tröskel) totalt på 4a timmar å 30 minuter distans.
Min form är på stigande! Synd att vi inte hade fler platser på touren, nu då den inleds med inte mindre än tre sprintdistanser i billigt motstånd..

Jag nöjer mig med att kommentera dom första etapperna på eurosport tillsammans med kung Vacchi istället.

Hej Hej

Sweski