Okategoriserade

SM 5 mil & New Sweden open!

Här är det full fart i vanlig ordning och säsongen börjar gå mot sitt slut.

Förra veckan var det SM stafett och 50 km i Långberget. På stafetten kändes det mycket bra och jag fick åka om 6 lag på sista sträckan, vilket tog vårt Sollefteå SK upp på en nionde plats i den slutliga listan. Dagen därpå så var det mandomsprovet över 50 km, vilket blev en härlig utmaning.

Jag krigare från start till mål och slutade som så många gånger förr den här SM vintern på en fjärdeplats. En sur placering även om det var ett bra lopp. Det tar jag med in i nästa säsong.

I torsdags drog ju

nästa stortävling igång. Då handlade det om New Sweden Open. Kul var att fjolårsvinnarna fick åka limousin till tävlingsplatsen så jag och Emma Wikén var inte blyga att hoppa in. Inte varje dag en toppfågeljägare åker i limo 🙂

Därefter var det full fri fart som gällde och för min del så blev det en andra plats till slut, slagen av Teodor ”Karlsson på taket” Peterson. Sen var det så klart en trevlig bankett och valfri dans på kvällen…

Därefter har det varit påskfirande i Klövsjö med mycket fiske och mycket eldning!

Fler bilder från tävlingen, tagna av P Lundbäck:

Till veckan väntar nån mer fisketur & nästa helg jakthelg med morfar och co.

// RoSSöRoBiN