Okategoriserade

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Upp och ner både i spåren & i blodsockret…

Klassisk sprint i finska Lahti stod på schemat. Tog mig vidare från prologen & intog en passiv roll i kvartsfinalen.

Jag satte allt på ett kort & körde på det jag kunde in mot stadion.. Å vips, Äntligen. Jag var i semifinal. För första gången i år.

Men där startar dem stora problemen. Jag spydde som en gris efter kvarten, kände mig helt groggy å var helt vimmelkantig.

Jag körde precis så fort jag kunde i semin å när man ser stjärnor på startlinjen så är man inte alltför konkurrenskraftig.

Ut där och det slutade med säsongsbästa & en 12e plats.

Sen kunde jag se Jönsson vinna efter grym spurt mot Teodor, grymt!

Efter det så styrde vi kosen hemåt & då kände jag att min mage inte riktigt var med i matchen. Jag hade en av mina värre flygresor. Mitt problem är ju att blodsockret sjunker, under normalt (helst ska det ligga mellan 4-8) & när jag försöker tillföra näring, så kommer den upp istället och mitt blodsocker bara sjunker mer & mer..

Detta är ju ett dilemma för oss diabetiker. Efter att vi hade landat på Arlanda så fortsatte mitt blodsocker bara mer och mer neråt. Till slut så befann vi oss på akuten och min känsla var att jag befann mig på en annan planet. Väl där så tillsatte man glukos och stabiliserade upp blodsockret. Men jag var också rejält uttorkad och hade brist på Kalium, kalcium, magnesium m.m.

Några timmar senare med dropp och sånt så började jag komma tillbaka till planeten jorden igen, efter att ha gjort några åttor runt Saturnus..

När jag talat med läkare, fysio & tränare så var jag grovt nedröstad om att åka till Drammen. Då är det nog bara att inse att ”hälsan går först” som dem brukar säga. Även

om min skalle vill annat!

Just nu är jag väldigt besviken. Ledsen.

Det var ju den sista renodlade sprinttävlingen i Världscupen den här säsongen. Å så slutar det med att jag sitter här istället för att vara i Drammen…

Jag har lärt mig mycket på det här & framförallt så kommer jag ALLTID att kämpa!

Tack för allt grymt stöd jag fått av er!

 

Det hjälper mig kämpa!

// RoSSöRoBiN