Okategoriserade

Back on track!

Öjj Hej!

Träna på å försöka ta chansen när den kommer!
Så har jag fått svara många som undrat varför jag inte åkte sprinten i Kuusamo.

Där för övrigt TeoThunder gjorde slavsylta av konkurrenterna! Men det var ingen nyhet att han skulle göra. Att han sen stod i 41 gånger fläsket som vinnare var ju nästan som att ta pengar av småbarn! Snyggt kört, precis som det har sett ut på träningarna under hösten.

På tal om småbarn så var ju min film från förra inlägget i bloggen inte tänkt som en stor håning av längdåkare. Utan snarare som en hyllning, även om jag förstår att det kan vara på gränsen emellanåt.

Så till er som tvivlar, ska ni veta att det är med en rejäl glimt i ögat som filmen är gjord. Alla som är med i filmen är ju fantastiska skidåkare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu på Fredag åker vi alltså till Düsseldorf & det känns riktigt kul att vara med på banan igen. Nu handlar det bara om att vila tills det smäller och försöka hitta formen nånstans inne i kroppen. Den värsta träningen är gjord, nu går vi ut på banan å njuter 🙂

Kör hårt

// RoSSöRoBiN

läs gärna:

Allehanda

Zport håningen