Okategoriserade

Lika som (blå)bär!

Vart är snön?

Det har nu gått några dagar sen vårt läger i Bruksvallarna tog slut. Men som tur är så går det fortsatt att åka skidor i Östersund. Vilket jag gjort hela helgen, det var tuffa sprintintervaller på lördagen & i söndags så körde vi mer kontrollerade tröskelintervaller. Med mer fokus på teknik! Det var jag, Teo å Jeppe som rockade runt!

Efter en svår & segstartad säsong för min egen del, så tycker jag ändå att det börjar hända lite grejer. Om man säger att Bruksvallsloppet var någonstans mitt på trädet, så har jag börjat klättra sakta men säkert uppöver.

Men frågan är hur långt jag har hunnit klättra innan det blir nästa tävlingsstart?

I morgon så ska det i alla fall bli testtävling här i Östersund, så då får man chansen att testa formen igen. Det handlar om ett skatelopp på cirka 12km.

Men nu över till något lite roligare. Jag har ju mellan passen i Bruks knåpat lite på en film nu igen, som ni gärna får gå in å kolla på! Se det som en hyllningsfilm, till dem medverkande och inte en sågningsfilm 🙂

Filmen heter lika som (Blå)bär & visar några superstjärnor i Världscupen, fast dem är något yngre i den här filmen!

Höj ljudet, stäng av TV:en, släpp kylskåpet å ge 5 minuter av ditt liv till youtubens värld 🙂

 

// RoSSöRoBiN