Okategoriserade

Tävlingspremiären avklarad

Efter lite snö å mycket tö hittills i år, så blev det en knallfin premiär i Bruksvallarna idag.

Med några kalla grader & strålande sol så var det bara å sprätta på fritt i 15km.

Jag har ju haft ”om jag underdriver” en väldigt strulig sommar. Där jag inte sprungit många 100 meter sammanlagt.

Detta, tack vare mina spruckna hälben. Det har också inneburit att den fria stilen blivit lidande. Jag avstod skate helt i tre månader!

( min nödlösning för att kunna staka tidigare i somras, tre – fyra liggunderlag har aldrig vare till större nytta )

Därför kändes det extra skönt att det inte var fötterna & hälarna som var begränsningen idag. Jag var bara glad att det funkar så bra som det gjorde med fötterna. Så nu kan det bara bli bättre! Själva loppet var mer åt det offensivare hållet, där jag korkade ur en aning på slutet.

Det blev en slutlig 51a plats & som 19e svensk är det varken kung eller pung!

Utförligare resultat finns här hela 164 personer gick i mål.

Kvällen har bestått av skidtest, så att våra Sollefteåtjejer ska glida fort under morgondagen. Nu den närmsta veckan, väntar en del lägerdagar här i Bruksvallarna med laget i alla fall fram tills på torsdag. Sen får vi se om det börjar lukta sprintrace!

Bra de

Fint de

Hörs de HEJ!

….. för er som vill spana in fin middagen som jag var på tidigare i veckan finns det här:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite fler bilder här

Kronprinsessan & Daniel fick ju varsin rosa mössa 🙂

 

 

 

Dem snygga bilderna är tagen av den eminenta fotografen Janne Eriksson, dem andra är telefonkort 🙂