Okategoriserade

Premiär i Düsseldorf, check!

Då var årets världscup & sprintpremiär avklarad!

Det är ju alltid lite extra pirrigt inför en premiär. Eftersom man inte har en blekaste aning om hur man ligger till.

Jag öppnade tufft i prologen och vid varvning (det är två varv här i Tyskland) hade jag plockat in 5 sekunder på de startnumret som var innan, John Kristan Dahl. Denna öppning fick jag betala dyrt för på andra varvet! Då jag tappade fart å placeringar.

Men det gick vägen och jag klarade prologen som 26e man.

Jag fick ett kvitto på att jag fortfarande har hyfsad snabbhet kvar i kroppen, trots en konstig sommar/höst!

Sen blev det kvartfinal, där jag & Teo flög till spets och kunde kontrollera heatet. Vilket gick bra, framtill varvning där jag tappade en position och en till å en till. Oj då, sist! Gick fort å komma till spets, men ännu lättare å halka därifrån. Jag spurtade in mig på en online pharmacy no prescription 5 e plats i heatet å den dagen var över.

Det blev en slutgiltig 22a plats å tredje svensk. Efter dem förutsättningar som varit så känns det ändå som godkänt.

Tidigare i sommar så trodde jag ju inte ens på start här, då hälarna spökade.

Men jag behöver mer tävling, positionering, hög fart och spurter för att komma i riktigt bra slag! Därför känns det extra tråkigt att inte få åka teamsprinten under morgondagen. Det är ju min favoritdisciplin 🙂 Jag har ju fått klivit upp på Världscuppallen två gånger och vunnit SM lika många gånger, så det känns faktiskt ”rööövtråkigt”!

Nu tänker vi inte mer på det.

Imorgon blir det rullskidsintervaller istället, med lite galna norskar.

Sen så ställer vi in siktet på Davos!

 

 

Dem grymma bilderna är tagen av Pölsa Pettersen!

Om det är nån som vill anlita denna vassa fotograf 🙂

 

 

 

 

Guten abend

Resultaten finns här