Okategoriserade

Tester å Tävling!

Tester å Tävling!

Min vecka 23 har förutom 20 timmars träning bestått av en massa tester i Östersund och en cykeltävling (Lidaloop) i Stockholm.

Testerna var ruskigt jobbiga att genomföra och detta tror jag beror på att jag kommer direkt ur sjukdom. Men jag är ändå rätt nöjd med genomförandet, just med tanke på mitt utgångsläge!

Om vi går in på cykeltävlingen vilket jag helst inte vill göra. Så gick det käpprätt åt skogen!

-Startskotte small, i form av tre loopar av ett flygplan ( så det small inte ) Full fart å förväntansfull inför dem jobbiga 65 km rarna! i fjol gick det ju rätt så bra och jag slutade runt placering 30. Men här hann jag inte så långt innan jag drog på mig en punktering, på bakdäcket. Ajdå, men men de är ju bara å byta, jag hade ju slang och en gasbehållare, som ska pumpa upp däcket!

Det gick inte enligt plan, gaspatronen räckte inte så däcket blev bara halvfullt, så jag cykelsprang in dem sista 5 km rarna in till varvning, väl där raggade jag upp en pump och var på G igen! Ut på Loop 2 och blodad tand! Jag blåste om folk, inspirerande!!

Men så,,, PANG! Så flög även framdäcket. Ajdå, men men! Ingen slang, ingen pump, längst bort på Loop 2. Då fick jag dra på smilet och helt enkelt ragga slang och

order cheap levitra
pump! Å tro det eller ej, efter 20 snabba minuter så hade jag en hel hojj igen! Å stor TACK till mina medtävlande som stannade å låna ut pump å slang!

Jag krigade mig i mål, efter att ha zick sackat folk på single tracken i 3 mil.:-) Det blev ett mycket bra pass, men det var ju långt Lååångt ifrån ett godkänt resultat. Men kul!

Sen drog jag iväg till Linköping, omgående efter målgång och hhär hann jag till å med ett löppass på kvällskvisten, vilket gjorde dagen komplett med en full hand!

Jag är i Linköping med landslaget och vi har en sponsorträff som går ut på att köra bilar!
Återstår å se om dem går fortare än min cykel idag 🙂

God Natt

// Brynte