Okategoriserade

Gamm stoor åbbarn!!

30 års jubileum, Orsa, sjuk, firrar å tester!!

Det bar av till Sollefteå och 30 års jubileum, vilket var en mycket trevlig tillställning!

Mitt lag som var indelat i årskullen 85-89. Å jag blev lagledare för oss, å vi döpte laget till ”The pink panties” Å sen körde vi med rosa kallingar och självklart den den rosa mössan och sen hade vi flyt å fick en rosa t-shirt, som inte gjorde saken sämre!

Vi var ett sammansvettsat gäng som såg till att vinna skidåkar tävlingen, vilket det borde vara rätt bra status i! Eftersom vi är just skidåkare:-) Kika gärna:

https://www.skidsport.com/index.asp?NewsID=6874

Sen skulle vi till kvällen förberda ett uppträdande, å där tyckte jag ocskå att vi gjorde riktigt bra ifrån oss..

Vi körde någon slags musikvkavalkad, med nån dans å grejer! Som jag tyckte vart riktigt bra! Å jag vet ju att det finns på film nånstans ute i världen, vore kul å se hur det blev 🙂 Nån som känner sig träffad?

Men där måste jag ju faktiskt gnälla på domarna, även om det är dem som dömmer! Vi fick ju det första startnumret av 8a, å det mina damer å herrar var inte till våran fördel 🙂

Vi slutade delad 3a totalt i tävlingen, å de var ju iallafall pallen! Nya tag om 10 år 🙂

Sen drog jag till Orsa där jag var med å tränade och fick känna på fin stämning å kul å träffa alla. Men det var inte länge, för jag fick ont i halsen å drog hem! Till Rossön å här har jag vilat upp mig med mammas mat å lite fiske,, en öring å igår fick jag 2 åbbara på 1,5 kg, riktigt fina å dragvilliga… jaa inte riktigt som Hellner, men ändå!! 🙂

Nu härnäst väntar tester i Östersund och ev. en cykeltävling ( lidaloop ) som jag med på ifjol! Men jag känner att min kropp inte är riktigt på topp ännu, vi får se helt enkelt!!

// Brynte