Okategoriserade

Hallstatest, Torsby, å Tack till Fønsterkarmen!!

God dag i Stugan!

Sitter just nu i Torsby på læger och lånar Arild s dator, dærfør blir det lite svårlæst!

Men vi har iallafall hunnit 2 dagar in på lægret hær och redan hunnit med å gnugga många varv i tunneln och uppfør hovfjællet och i styke lokalen.

Førra veckan bestod av en kul vvecka i sollefteå dær jag agerade som ”aktiv” ledare på sollefteå sommarskidskola.. å dær hann jag ju med å gøra en ganska mediåker tid på hallsta testet 9,18min vilket ær en indian generic levitra ganska naturlig vår tid før mig! Men iallafall en kul vecka..

Å nær det blev midsommar så drog jag, Frida och Larsa å Lina ivæg før att plocka upp lite stor fisk i Inviken,,, men helgen blev præglad av dåligt væder och m ycke vind, så det blev en ganska behaglig kojj helg,, å det slutade till sist på 8 øringar tillsammas å vi hade riktigt trevligt..

Vi har ju børjat køra hårt med banløpning, eller vi ska gøra det så det væntar några intressanta Norsk pass hær i veckan!

Før øvrigt har jag så har jag knæckt Lille Jøs i Brink på eftermiddan… Sen var jag inte många millimeter i från att krajja min andra ruta før året, nær jag drog till på en volly,,, Men en fønster karm ræddade min snyggt placerade høger vrist 🙂 Eller jag tacke guud efter feltræffen, heter det!

I morgon væntar 2 tuffa pass,,, också… før vi ska køra 2 pass per dag hela veckan hær!!

Hørs

// Mini Batistuta