Okategoriserade

Trött kropp, men pigg på fiske..!

De tuffa tider….. bla bla bla, som Gessle skull ha sagt!

Min senste tid har bestått av tunga tider å dåliga tider, då framförallt på SM 5 milen..

Men jag börjar med att berätta om SM stafetten, som visade sig vara ett rent H-vete!

Jag försökte smyga mig med så länge det bara gick, men det var ju mitt andra intervallpass, å jag tyckte inte att kroppwn var där den skulle. Med ett varv kvar var jag irygg på Peter Larsson, å rätt bra tätkänning. Men då började avrättningen! Helt slut, inget fungerade, stumma ben, stumma armar, stummt huvud, jag söå i syne, vingla på spåret, men jag var fast besluten om att inte släppa Peters rygg å ge Uuzi en fin rygg på D. Rikardsson. Jag fick klappa till mig själv, för att vakna till å kriga för kung å fosterland, å väl i växling så var jag i rygg på Larsson som 6e man. Sen var Bryntesson rökt, den dan, å dan därefter!

När jag testade mitt blodsocker efter målgång så fick jag ett svar, på varf