Okategoriserade

Huvve upp å föttern ne…! IGEN

Nu är jag på fötter igen, rejält..!

Å gissa om jag studsade i soffan hemma när Slotts sprinten brändes av i Onsdags… Jag älskar de där upploppe..!

Men jag har ju haft en rejält tung förkylning som har sankat mig alldeles för mycket på slutet.

Men nu har jag tränat i 4 dagar å formen var sjuukt bra i Onsdags, så jag hade gärna vare på nå annat ställe, än i Sollefteå.

Jag var grymt sugen på att tävla i helgen, men efter samtal med min tränare Bengt, så fattade jag beslut om att komma igång med träning först. Vilket är smart å det är ju därför jag behöver en tränare, som kan hålla mig i tyglarna lite,,, annars så skulle jag nog finnas med i dem flesta resultatlistor..

Nog om det, mina framtidsplaner är att göra en ruggigt bra avslutning på säsongen. Å då närmast så siktar vi grabbar i Sollefteå SK på en riktigt bra placering på SM stafetten nästa helg, å där är det viktigt å vara på tårna.. Sen är de ju Piteå helgen efter det,, å efter det så finns det nog inte så hemskt mycket mer å spela på.

Men nu ska jag bara fokusera å rikta in kikarn på Guldbyn ( Åsarna ) å stafett å ev. 50 km om formen tillåter…

För övrigt var det skit att inte Måns vann Melodifestivalen å sen trodde jag skarpt på min kompis firma Jönsson / Hellner i Stockholm v.s Falun. Men jag tycker båda får godkänt där… Men jag skulle viljat utmanat dem..!

God kväll mina damer å herrar

// Brynte

Som har gnuggat igenom boxen med Hoffas Måleri under sjukperioden ( tusen bröder ) Å den rekomenderas skarpt, liksom min rosa mössa!