Okategoriserade

Bruksvallarna å Slut på år´e!

Sista tävlinghelgen är över för i år.

Det slutade med resultatraden 4,11 och 3.!

Jag börjar med en berättelse om 4e platsen i fredags. Jag åkte ju upp till Bruksvallarna i torsdags kväll, för att bo med min familj i en två bädds stuga. Vi som var 5 pers. trivdes som fiskar i vattnet 🙂 Iallafall riktigt kul å vara med familjen på tävling, de är inte varje gågn det är på det viset.

Jag gled in som 8a i ett kval, där dem flesta tog sig vidare och efter det så kunde jag kontrollera hem kvartsfinalen, utan malörer!

Semifinalen, gick smärtfritt å jag gled in som 2a strax efter VM kungen Northug, som visade lite muskler på upploppet.

Finalen, inleddes med en fadäs, jag och Högberg gjorde som vi oftast brukar. Vi krokade ihop. Å därmed försattes nog båda våras chanser till riktigt framskjutna placeringar i tävlingen. Jag slutade 4a. Å med små marginaler, å känslan innan start, så var det ju ett ok resultat. Men inte mer!

Lördagens Fjälltopplopp, var känslan i kroppen mycket go. Men känslan under kroppen ” skidorna ” inte lika god. Jag slet hårt, men tog mig ingenvart! Enda stället som jag kände mig vara med i loppet var i Ramundberget ( ca. 15 min uppför, en slalombacke ) Där plockade jag kanske 10 pers. och jag gled i mål som 11a och gav kroppen en rejäl genomkörare!

Söndagens Knallcross Gillar jag. Å det gick fort i år, stark medvind..! Men precis som i Mass starten så fick jag starta sist å det var inte till någon fördel, precis som dagens innan! Men jag slutade 3a utför och gick vidare till en ski-cross final som borde passa mig perfekt 🙂

Men efter en ihopkrokning i starten, med en av Northugs landsmän så var loppet kört.. Men jag var ändå glad att jag lyckades med en podium plats denna helg, det slutade med en 3e plats i ski-crossen alltså..!

Å jag tyckte det var en grymt rolig tävlings helg å nu är säsongen 2008-2009 i land, nu blickar jag framåt….!

Å vad ser jag då, förutom alla dessa rosa mössor som jag blev helt överkycklig att se på plats i Bruksvallarna.

Tack till alla er som köpt å framförallt er som använder dem. Sjukt kul..!

Men om jag tittar i min planering så ser jag att det bär av till Vancouver på tisdag på ett läger å därifrån kommer jag åter i början av maj.

Å i början av maj så ska jag nog ta igen mig lite.

Jag hann även med lite bäver jakt innan jag drog till Bruks, riktigt skönt å härligt..! Mer än så säger jag inte denna gång, men när jag kommer från Kanada. Så måste jag ut nån fler gång, riktigt avslappnande!

Nu ska jag iväg å göra frugan glad. Å det är inte det ni tror att det är 🙂 Utan jag har ju lovat å vare med på hennes pass på gymmet. Hon håller ju ett styrkepass där. Jag har ju lovat att : efter säsongen så ska jag va med…. så nu har jag ju inte nått å skyll på längre 🙂

Vi hörs

// Robin