Okategoriserade

Nya Skiis, PichlRace å N `Maltes Snick!!

p>

Nihao!! ( Hej på kinesiska ) det bor många såna här på hotellet!

Nu har vi varit i Ramsau en vecka och benen börjar känna av att dem lever!

Var dag är ganska inrutad: -kliver upp 06.30, åker till Kabinbanan som går 07.50, den första och sen börjar man träna vid 8 a

tiden. Sen väntar 2 eller 3 timmar på glaciären, beroende på dagsformen! Idag blev det 2 timmar å 30 min.

Sen är det lunch och efter det har jag gått några rundor golf som finns här där vi bor,, ganska kul, när det går som man vill…. Sen finns ju det bästa av allt ” ett pingisbord ”. Men det har nog en 30 – 40 år på nacken, så det har ju sina brister, men nu börjar jag kunna dess svårigheter! Efter många hårda set med vallaren Mats Eklund 🙂

Det tuffaste passet hittills ,! Var Pichlrace! Cirka 30 minuter uppför.
Slutade med seger för ”i vanlig ordning back race skate” = Stig Hellner så klart.
Jag hade ju fixat lite inofficiella priser till tävlingen 🙂
N ´Maltes Snick i Rossön hade både sponsrat med en keps till Dam vinnaren (Kalla) och en T-shirt till Herr vinnaren!!

Men efter vi hade kört klart racet så fortsatte jag och J. Modin m.fl. upp till Kabinbanan!
Å det var en backe som hette duga. Cirka 30 minuter till i A3 fart och ett bra fart pass.

Ikväll väntar sprint intervaller och det är den Coola Ola ( Ravald ) som håller i det. Ska bli spännande å se vad som händer på det passet..

Jag har ju även signat ett nytt kontrakt denna vecka! Jag kommer att byta märke i år från ”Madshus” till ”Fischer”. Ett byte som känns bra. Jag har under min vilodag här i veckan vare och hälsat på fabriken där alla skidor tillverkas. Helt sjukt vilket jobb det är att få fram en racing skida och att den sedan ska vara bra också,, Ja det är ungefär som att hitta en nål i en höstack…. Fast nu hoppas ju jag på att hitta den nålen..

Att jag byter från Madshus, är för att jag vill testa nått nytt.
Madshus som jag åkt på under större delen av min karriär är det inte heller nått fel på. Jag har ju trots allt vunnit mina tre VM –guld på dem skidorna!

Men just nu är vi ganska många som kör fischer, vilket kan leda till att vi får bra grejer och det är ruskigt viktigt i den här branschen, i dagsläget.. Jag kommer att gå på Fisher till 2010.

Det jag är mest sugen på nu, det är att komma hem. Å komma ut i skogen å jaga lite (mycke) ålg vä kungarna på glödens jaktlag! Hoppas grabbarna grus inte ha sköte bort all tilldelning innan jag kommer hem….

//Brynte