Okategoriserade

Nytt pers på Arlanda! 6 barn å Lasse ¨KångÅ :-)

Åter på hemma plan och det finaste stället på jorden : RossöN.

Jag kom hem igår och for på elljusspåret å brände av lite löpintervaller med Lillebror ( som var ganaka så stark, till en början, men mattades av mot slutet). Kul pass som Pierre (Lillebror) hade planerat.

Men vi hade stora problem att bara hinna med flyget på arlanda i söndags,!!

Vi gjorde århundradets löpning på arlanda flygplats, från där man kommer in från utrikes – till dit man åk med inrikes, på en ruskigt bra tid… Med bland annat, fel sida på rulltrappan och flygande förbi säkerhets kontrollen, löpandes med en dator i handen… så hann vi också, å 7blött i svett..

Igår var jag på ett möte med ett företag som håller bostäder i Sollefteå, eftersom jag är intresserad av att stanna kvar i staden.

Inom kort skulle jag få svar och är det svaret nog bra så kommer jag nog att bosätta mig i Sollefteå för en framtid. Men det återstår att se ännu.

Nu framöver väntar att sätta sig ner och spåna ihop något till min föreläsnings vecka ( V.39 ) då jag under den veckan har 7 stycken föreläsningar, lite här å var i Sverige: Åsele, Ume, Gävle å Sveg m.fl där jag även ska träna ett pass med skidgymnasiet.. Där den rutinerade tränaren ” Lars Sehlin ” är boss för tillfället..

Men så sent som imorgon ska jag sätta mig i bilen och åka till Helags och bränna av dem sista topparna jag har kvar! Om vädret vill sig bra, så tror jag att jag grejjar det… Å du som läser detta och bor i närheten av Helags (Näsan), hör av dig inom kort så kan vi slå följe…. Jag tror att min mamma och min moster kommer att bli ganska så enkla att skaka av sig i tuff fjällterräng,,,även om dem är ganska så vältränade.!

Igår gjorde jag en interju med min kusin, ( nått projekt i skolan ). Jag fick frågan: Vad gör du om 20 år ?

– Jag tränar sten hårt, å vaktar mina 6 barn !!

Men så låg jag och tänkte igår kväll att vakta 6 barn,, det är ju sten hårdträning bara det!

God morgon Byn