Okategoriserade

Nytt Kontrakt!! Nytt Pärs !! Å Ny tränings ort:

Nämligen Ramsau!! Den plats där jag just nu befinner mig och det verkar som att det är fler än jag som väljer att träna i detta område, inte så konstigt för den första dagen här har varit grymt jäkla fin… Terrängen är svårslagen, upp, ner, å hit, å dit, å det påminner mycke om Toblach …

Men här finns ju snö å hög höjd, vilket dock gör att jag måste bromsa ner till lagliga hastigheter! För att inte braka rätt in i någon slags vägg:-)

Innan jag tog mig hit till Ramsau har jag hunnit med att bomba ett max test på bandet och det gick över förväntan..

Det blev nytt stiligt pers, med nån minut faktiskt… (Då jag säger oväntat så har det inte känts så bra under den sista träningstiden)

Men nån tid skrivs inte på denna sida, i skrivande stund 🙂 Det är ju fler som ska göra test!

Nått jag också har gjort är en DEXA (kropps mätning) och ett max styrketest!
Vilket var väldigt intressant. Jag hade t.ex. 10 % fett på kroppen och 3,9 kg muskler i höger arm och 4,3 kg i vänster.. vilket känns konstigt eftersom jag är högerhänt…
Jag har bara planterat med vänster…
Jaja, vet inte riktigt hur det funkar, om jag använder höger mer å den blir mindre på sätt eller nått, jag bryter då arm med höger…

Över till det roliga som hänt!!

Jag har skrivit ett nytt kontrakt med klädföretaget ”Trimtex” som jag har använt i Sollefteå SK under något år. Jag är grymt nöjd med dem kläderna och hoppas kunna utveckla dem fortsatt. Jag kommer att använda king kläderna minst till OS säsongen 2010…

Titta gärna in på deras hemsida :

https://www.trimtex.no/SE/

Aus Wieder Zien 

//Robin HooD