Okategoriserade

Äntligen Höst!! å en taktisk triumf :-)

p>Ja, då har jag varit på ett av dem bättre lägren i mitt liv!!

Det var i Torsby tillsammans med Bengt Stattin och Emil Jönsson.

Vi som bildat ett eget litet mini team nu i teambildar tider!! Mycket bra och utvecklande läger!

Jag såg en ko å kalv på vägen dit och en ko å en kalv på vägen hem… vilket är ett tecken på att hösten är här och igår när jag åkte hem till Rossöbyn såg jag även ko, oxe i dike, som vi satt å kike på i 5 minuter..

När jag var ute å sprang i Sollefteå tidigare i vecka så sprnag jag även lös en fin jävla oxe som jag stötte på 2 gånger under passet… Det är nu man ser älg! Men så fort man går till skogen med bössa i hand, då har dem en viss förmåga att försvinna dem jävl…. Nog om det..

I morse så åkte jag med min bror till skolan, en av min tre yngre bröder har kommit in i en hård period vad det verkar.. han åker rullskidor till skolan och kut hem och då ska man ändå veta att vi har 15 km till skolan… så i rimfrosten å en ynka plusgrad, drog vi klocka sex i morse, skönt å träna tidigt ibland.. å efter att ha mött en sådär 15-20 gubbar i sina jaktbilar å jakt keper så var vi framme, Pierre som bror heter höll då på frysa fingrarna av sig, efter ett något offensivt handsk val 🙂 Då var det bara å fortsätt e tag till….

Nu väntar ett läger med laget och detta är ett måste läger, vilket jag tyck är bra, alltså att alla har blivit kallade dit!!

Lägret är i Ramsau och så vitt jag vet så ligg det i Österike!

Jag måste ju bara berätta om den mest taktiska triumfen jag var med och genomförde häromdagen:

Jag har ju alltid haft en halvknackig bil som tveksamt har rullat eller dragit sig genom en besiktning….

Men nu var det,,, som tur var inte min gamla häck som skulle igenom.

Utan nu var det min gamle vapendragar kompis ”Gradins” Häck som skulle igenom:-)

Å firma bryntesson,gradin hade en bra strategi, det är en del fel som kan med list lura sig igenom en besiktning!

Bland annant så går det ju inte att öppna dörrarna på ett normalt sätt, vilket är ganska så viktigt… men efter en del varianter å klater så gled Gradin s Saab 90.. lekande lätt igenom besiktningen,,, ja förutom nån lampa som var pajj, men den är svår att snacka bort:-) Jag ser den triumpen som en riktig 5-1,, om vi snacka speedway…

Nu ska jag rulla vidare, för det är nått jag gör ganska mycket…. jag har rullat 3ooo mil i min bil sen i julas…

Hörs // Brynte