Okategoriserade

På resande fot och dövöra slog till. . .

Hej Hopp!

Nu har jag knackat igång det nya träningsåret (OS året) på riktigt och det går väl lite halvknackigt måste jag väl säga..

Det är en förkylning som har lagt beslag på mina bihålor och för första gången har jag fått nå vatten i örat. Vilket medför dövhet..
Detta gör att jag känner mig ännu mer lik min farfar som ständigt sa, VA 🙂 Men han var också grönjävlig på armhävningar, så jag får väl öva upp den biten nu då.

Men så mycket stilla har det inte varit, vi åkte med hela familjen för första gången tillsammans allihop på en resa till Gran Canaria!
Jag kan bara sammanfatta detta med att det var sjukt kul och att jag å Pierre fick både några timmar löpning och cykling i kroppen.

IMG_2690
Den som sammanfattar resan allra bäst är min yngsta bror Adam som hade i läxa att göra en film/videoblogg om resan. Resultatet ser ni HÄR

I helgen var det Sven6a för Uuzi och där var det bra fart och fläkt där, precis som det ska vara… Bilder därifrån finns HÄR

Nu väntar några dagar i Östersund, då jag hoppas att örat och bihålerna ger med sig så jag kan springa Stockholm Maraton i helgen!

Hörs Hejj

// RoSSöRoBiN