Okategoriserade

Fartfyllda dagar, ingen som klagar!

Hej Hopp!

Nu känns det nästan som då Robert Gustavsson imiterade Tony Rickardsson på idrottsgalan 2003

”60 heat om dan upp kl.0 3.00 på morgonen, 320 i bussen färjan över, ny tävling England, 30 heat, vurpa bacon röntgen gipsa bägge armarna, färjan över å bajjamajja i Krakov” 🙂

Men i mitt fall så blir det nog lite senare uppstigning 🙂 När vi kom hem från Estland, så speakrade jag den avslutande touren med Vacchi. Roliga dagar med fint väder och mycket folk:

Därefter har det varit Lycksele, Rossön och Östersund. Med tvätten torkandes i bilen. Nu är jag dock tillbaka i Falun, för igår brände jag av två tävlingar. En här i Falun under skotertävlingen Clash of Nations. Där vi körde race på skotercrossbanan i förmån för Hungerhjälpen!

Därefter var det kvällstävling i Vansbro och en häftig tävling som var mitt uppe på ett fjäll, där man byggt upp en massa vindkraftverk.

Tävlingen där kallades O2 sprinten.

Jag hade riktigt bra dag igår och lyckades vinna båda tävlingar:

Fast grymmast igår var Julia Svan. Hon utmanade mig på handstående med skider´n på!

Hon var grym, så nu är det dags att utveckla den disciplinen lite mer 🙂

Idag väntar ett sprintrace och ett skotercrossrace mig här i Falun. Sen börjar det bli dags att åka hem & fira min kära mor som fyller 50 bast på Lördag. En bra present skulle nog kunna vara att komma hem hel.. Skotercross är inte mammas favoritdisciplin.! 🙂

Let´s go!

Hörs HäJJ

// RoSSöRoBiN

….. Killen som har knäppt dem läckra bilderna är Hans Runeson, tack för det….