Okategoriserade

Let´s Rock!!!

Då har jag kickstartat det nya året med ett ”Sommarfräscht” läger i C. Ronaldoland, Portugal.

Klimatet var inte detsamma som hemma i Rossön, det var galet varmt!

Men det gjorde inget den här gången, i vanliga fall så brukar det vara jag som drar på mig en riktig bonnbränna! Men nu var det min rumskompis Hellner som fick ansvara över den 🙂

Att hålla på jävlas med alla skyddskrämer å skit, tar ju bara onödig tid. Fast det är ju skönt att kunna sova på natten istället för att hålla på brinna upp.

Lägret bestod till mycket stor del av cykel, löpning, rullskider och Leffes kungstyrka! Å jag var ganska okörd på det mesta så det var skönt att få sparka igång på riktigt! Med nått 6 timmars cykelpass å löpintervaller är man inte så jävla kaxig den här årstiden 🙂

Smygträningen jag fick det här lägret var att försöka ”rocka” så länge man kunde på vågorna som emellanåt var väldigt rejäla! Sjukt kul också!

Nu sitter jag på tåg på väg ner till Flöteborg där vi ska fira en glad 30 åring och kanske kut nån löpartävling. Därefter så drar jag och min bättre halva ner till till Milano för att kolla in Giro de Italia, som avgörs i slutet av månaden.

Å jag som på senare år har blivit lite cykelintresserad ska även testa om jag har nå tryck i buggarna uppför bergen 🙂

Vilket jag vet svaret på redan! Jag blev ju avställd av Olsson å grabbarna i Portugal så i mitt fall får jag väl hoppas att man lyckas vingla sig uppför nått berg i Italien 🙂

Annars har våren bestått av mycket jakt å skogsliv, å där trivs jag som fisken i vattnet 🙂

Nu ser jag framemot en stenhård sommar med ett jävla slit! Tillsammas med brosan så ska vi spendera några månader i Vålådalen å dit flyttar vi i juni. Liksom mig så trivs han i skogen och vi ska lyfta varandra i sommar hade vi tänkt!

Ciao Ciao

// RoSSöRoBiN