Okategoriserade

Avsluta med Flaggan i topp!

Då var det färdigtävlat för i år!

Det var Fjällsprinten och Bysprinten som stod på schemat denna sista helg. Det är två riktigt roliga sprinttävlingar!

Vädret var inte någon publikvärmare, det var snarare så att publiken höll på att blåsa bort, i allafall i Bruksvallarna. Det mätte väl 32 meter/sekund uppe på fjället på Fredagen. Men tävlingar blev det ändå. Å det passade mig bra, som det verkade.

Jag lyckades ta hem kvalet och jag klarade också bedriften att vinna hela tävlingen före min fiskekompis tidigare i veckan, Teo.

Fiska och bo i tält verkar vara en bra uppladdning! För formen var god hela dagen.

Efter att vi besökt prispallen klart så slängde vi oss in i bilen och körde 63 mil till Mosjön, vi var framme vid halv 3 snåret.

Sen var det dags för tävling där! En riktig publikfest med många vassa åkare som t.e.x. Northug,Pölsa Pasini mfl. Jag lyckades även här med att vinna kvalet, även om benen var segare än gårdagens ben 🙂

Men senare skulle jag ryka ut och jag slutade som 5-6a nånting. Efter att den gamle gode mannen Odd-Björn Hjelmeset, gjort en riktig kamikase kurva, där han smällde sig förbi hela fältet. Vilket även sumpade för många, däribland jag! Men i allafall väldigt kul tävling med mycket publik och det är väl därför det kallas för showrenn!

Nu ska jag hålla på med saker, jag inte hinner med annars!

Fixa med hemsidan och ta nån fjälltur, doppa pirken, spela pingis, squash, innebandy och hoppa å leka lite 🙂

 

 

 

Foto: Jocke Lagerkrantz & Thord-Eric Nilsson

 

Zport

Längd

Hade Hade

//Robin