Okategoriserade

Skäggigt å Kallt i Finland!

Skäggigt å kallt här i Keuruu, Finland.

Sprinten avgjordes igår å det var ingen toppendag på jobbet för mig.

Det är den i särklass lättaste sprintbana jag har åkt. I prologen så körde jag med fäste, vilket inte var så smart. Då mina skidor låg

i, så jag bytte till mina skateskidor och stakade mig igenom kvartsfinalen. Väl där så slutade jag som fjärde man i tufft heat, med bland andra kvalvinnande Kent-Ove Clausen, Calle H, Otto och Niklas Colliander. Calle blev trea å hans tid räckte som lucky looser, vilket dessvärre inte min gjorde.

Jag slutade som 17e man å andra svensk, Calle slutade 10a. Ingen vidare svenskdag, med bara 4

australia propecia
st vidare från kvalet.

Andra bullar var det i Holmenkollen då sprinten avgjordes.. Hell(ner)vet e vad Marcus körde, så snyggt! Å hela det svenska laget gjorde ju en grym insats, alla 4 var topp 15 å 3 av dem 6 i finalen var svenskar.

Jag tänkte på det, Hellner tror jag inte har vunnit en sprint tävling sen han var junior å slog mig på en Photofinsh i Hallby. Å sen vinner han VM. Jag är lite osäker, han kan ha vunne nån sån här fjällsprint eller mindre tävling. Men vilken mästerskapsåkare han är! Bäst när det gäller. Imponerande!

Å Jönsson fick äntligen sin efterlängtade medalj, vilket jag tycker har legat i luften hela vintern. Harmonisk! Sist han stod på en VM pall, det var på JVM i Rovaniemi 2005 å även då slutade han 3a, å gissa vem som var tvåa….. Northug, liksom nu! Men vinnaren var en annan, han hette Even Slätten å har helt gått under jorden 🙂

// RoSSöRoBiN

som ska åka 15 km i den klassiska stilen, senare idag!