Okategoriserade

Dubbel förhoppningsvis utan snubbeltrubbel :-)

Hej Å Hopp, till helgen blir det full galopp!

Den här veckan i Östersund har bestått av vallatester, blåsigt väder, telefonsamtal, skidåkning och framförallt alla hjärtans dag.

Å alla hjärtans dag blev ju ruskigt mysigt, för då blev det jakt! <

strong>Rävjakt.

Jag, Uuzi å Rehnsbo drog ut å posta lite i kylan. Vi lyckades se en räv, men kom inte till skott. Däremot så lyckades vi spola i oss två termosar ”riiivete” kaffe 🙂 Men vi är lååångt ifrån lika kääriga som den här sköningen: Örjan!

Min bättre halva fick i allafall en blomma dagen i ära, men hon är heller inte lika intresserad av rävar å riiivit kaffe som jag 🙂

Nu till helgen blir det dubbla långlopp igen, precis som förra veckan. Eftersom kroppen ändå har varit fräsch i veckan så kan jag väl retas lite mer man den till helgen igen. Det är ju också en tanke jag har, nu när det blev Vasaloppet.

Jag får göra någon form av panikuppladdning in emot den. Därför tar jag dem här loppen mer som träning in emot vad som komma skall. Men bästa träning är ju tävling! Å man är inte så kaxig i sluten på Söndagsloppen, jag skulle jämföra det med sista milen i Vasaloppet. Det man tränar på, det blir man bra på, sägs det. Vi får väl se!

I helgen blir det Fabriksloppet (Ö-vik) på Lördag och Bessemerloppet (Sandviken) på Söndag.

Mitt mål är att vara med så långt upp som det går å hugga på alla spurtpriser som syns till.

Ett nytt projekt som dragits igång är ju det här med nakenkalendern. Där ett gäng skidkillar leker lite framför kameran å fotografen knäpper en bild, å har man tur så fastnar man. Sen säljer man kalendrar och den del av pengarna går till välgörande ändamål, andra delen till mindre välgörande ändamål 🙂

Dem välgörande ändamålen är ju en mindre rolig sak. En ung å lovande skidåkare var med om en bilolycka, som resulterade i att han blev rullstolburen. Därför går 20 kr / såld kalender till Stoffes fond.

Jag tackade Ja till grejen för att jag alltid har velat gjort just en bild. Å det är den som finns i kalendern. Sen är det ju en kul grej också. Om det går nån krona till det goda är ju inte det heller fel.

Det är lite mer akrobatiska konster på den bilden i kalendern, än på den som jag visar här. Den här bilden är tagen efter att jag lyckats med min bild….

Fotografen sa så här efter hon tagit bilden:

Ja du, jag har då aldrig tagit skärpan in i ett rövhål nångång 🙂

Hoppas hon aldrig behöver göra det mer heller…. i dubbel bemärkelse….

vill du kan du beställa ett ex gör du det på robin_brynte@hotmail.com

Skicka namn å adress så dyker dem upp lagom till Tjejvasans start (26e feb)

Den kostar 150 spänn

// RoSSöRoBiN