Okategoriserade

Nu Kööör viiiiiiiii

Nu har jag vaknat upp ur mitt ”internet ide” å ska börja uppdatera lite oftare!
Jag har bara tagit en välbehövlig skrivpaus efter säsongen.

Men nu är det alltså dags för att gnugga igång ett helt nytt år å ny (skriv)säsong.
Mitt mål i vinter är att få en av dem få startplatserna på sprint VM som går av stapeln i norska skidmeckat Oslo å Holmenkollen i Februari.

Men jag hade inte tänkt att vila mig i form, utan precis som vanligt så drog träningsåret igång 1a maj så vi är dryga 2 månader in på säsongen redan och vi har hunnit avverka läger på följande platser: Bosön, Orsa, Frankrike, Torsby och Hudiksvall.

Min vanliga dag består mest av träning den här tiden på året, gillar man att träna så ska man göra det på sommaren eftersom solen är framme längre och det är enklare att träna mycket. Vilket vi har tagit fasta misoprostol abortion på, framförallt på lägret senast i Torsby. Då var det hårdkörning!

Min ovanliga dag består mer av att åka ner till Frankrike och vara med på ”fångarna på fortet” och vara och åka skidor på snö mitt i sommaren.
Men båda dem upplevelserna var riktigt roliga och Fort Boyard var nog det bästa stället jag satt foten på i hela mitt liv.

Jag älskar ju utmaningar och är inte rädd för något ( än så länge ) och tänk då att gå land på ett fort fullsatt med utmaningar och coola grejjer.
Jag blev som ett litet barn dagen innan julafton. Grymt kul, men detta får vi prata mer om senare, det kommer sändas runt jul i år.
Å jag får inte avslöja nått, då blir jag skyldig 100 000:- papp, vilket kan ses som en onödig utgift 🙂

Vad gäller träning/tävling så har jag komme igång på ett bra sätt och jag ser framemot ett antal löptävlingar nu i Juli.
I år har jag också valt att byta tränare från den gamle gurun Bengt Stattin till våran sprinttränare och norske indianertrixare Arild Monsen.

Känns mycket kul, å bra på många sätt! Jag har kört med Bengt i 8a år eller något sånt och känner att jag har stått å stampat lite dem senaste åren, så jag är redo för en liten förändring. Inte för att Bengt är dålig utan för att jag vill ha en liten förändring och jag har stor tro på Arild och hans indianertrix 🙂

Nu ser jag framemot en löpartävling i helgen i Jättendal, https://www.jordgubbsloppet.se/index.html

Nu ska jag ut å orientera, får se om det tar lika lång tid som vanligt! i såna fall så missar jag nog jordgubbarna på Lördag 🙂