Okategoriserade

Dag 5.. Film?

Sista dagen på Baltic tour bestod av en jaktstart på 15 km i den klassiska stilen.

Å jag stack ju ut som 18e lowest price propecia best man och jag tyckte att jag gjorde ett stabilt lopp.
Jag tog faktiskt 2 sek på han som vann den totala tävlingen, å hade den snabbaste tiden av dem svenskar som kom till start.
Å det är inte riktigt likt mig när det gäller traditionella lopp.. Men nu har jag börjat komma igång även där,!

Men det viktigaste var ju att jag lyckades hålla orienteringskungen efter mig. Å slapp därmed ”skithuspappret” å ”jumbolimpan” som sämste svensk i touren kunde inkassera 🙂 Jag var tvärtemot, på väg ikapp ett gäng svenskar! Men jag orakade inte riktigt på slutet.

Min klunga gick nog snabbast i loppet, å när dem fick syn på ett gäng trötta svenskar så skruvades farten upp ytterligare! å då fick jag släppa min klunga med 3 km kvar! Vilket gjorde att jag inte kunde vara med å spurta om en topp 10 placering totalt… Jag slutade som jag började på 18e plats.! Men ett bra lopp i bagaget.!

Nu väntar nån dag i Sollefteå med Frida, sen rullar SSK gänget ner till Zinkgruvan å ska bomba Sverige cup!

Sen höll jag ju på dö när jag såg 22 kommentarer på förra inlägget,,, dock så var det ju inte helt ärligt (Kalle) 🙂
Men jag ska fundera på klippet, det kanske åker ut i några timmar nån dag!
Det blir inte så kul å åka hem till Rossön nästa gång,, det är inte ett sånt Käääärigt klipp om man säger så! 🙂

Hörs
// Robin