Okategoriserade

Sjukdomsperioder Å Nu Norge!

Då har jag styrt kosen till Norge och närmare bestämt Aure, som ligger typ 40 mil från Östersund, rätt ut mot kusten. Vi drar hit å kollar om det finns nått bakom deras framgångar på vintern.

Å min träning på slutet har ju varit minst sagt problem betonad. Jag tror jag prickade in 12 vilodagar i träningsdagboken och så mycket har jag inte vilat på flera år!

Så det har varit en tung period, men nu en pencellin kur senare, så är kroppen på G.

Jag åkte därför inte sprinten i Nynäshamn, som Jönsson för övrigt vann. Jag ville satsa på att komma hit till lägret istället. Å nu är vi här och dem första dagarna har i mitt tycke varit mycket tuffa, långa pass (5 timmar om dagen). Dessutom har det i vanlig ordning på läger, var buskörning! Vilket är bra, men jag får slita mycket, eftersom jag ligger lite efter,,, Just nu!

Förra veckan var riktigt kul, då hade jag å Frida fin främmande, nämligen två av mina yngre bröder var på plats i Sollefteå Adam å Pierre. Det passade bra eftersom jag precis var på G igång med min träning. Vi badade, plocka smultron å så tränade vi också tillsammans! I alla fall 2 pass, det första var Fridas pass på Golds gym, som är ett form av styrkepass för mage, rygg, ben, armar å nå dansaktigt. Sen körde vi löpintervaller på nipvallen.

Där körde jag 5 * 1000 meter å Pierre 5 * 800 meter å Adam 5 * 400 meter.
Helvete vad dem sprang, kan bli tufft å hålla bakom sig inom några år 

Nu ser jag fram emot Toppidrottsvecka, som är en tävling här i Aure, där väldigt många skidlandslag som deltar. Det är 7 tävlingar på 4 dagar, så det blir tufft..! Sen ser jag framemot en fisketur som vi ska göra här, havsfiske, så det blir nå nytt å spännande.

Det jag inte ser fram emot är att jag missar Moster Martinas bröllop som går av stapeln på lördag,,, som jag alltså missar…. Känns inte roligt alls,, men är man skidåkare så är man!

Haaaaade