Okategoriserade

TuT TuT säger glassbilen!!

God dag i Lingonskogen!

Eller ska vi säga fiskevattnen, eftsom jag har åkt på en förkylning så har dem senaste 3 dagarna bestått av:

1..Laggårds målning 2. Fiske 3. Barnvakt 4. Föreläsning 5. Löprace

Å Laggårn börjar som smått bli klar, efter mitt å lat Adams slit 🙂 Det är bara dörrarna som är kvar å bita i.! Fan vilken skillnad de blir!!

Fisket har gått sådär, prövade ett nytt ställe, men som vanligt så var det morbror Lars som blev fiske champion, fast jag hade greppet långt in på kvällen!

Eftersom som jag tog två snabba Öringar, men sen kom kontringen! Han plockade upp en öring på nästan 2 kg å en harr på halvkilo! inom loppet av 5 minuter,,,, å så var den kvällen förstörd 🙂

Barnvaktningen, har bara vare kul, Hedlund (hunden) å Adam är ju skötsamma lirare! Det roligaste var väl då Adam skulle köpa glass av glassbilen… Men den visade sig ha fått punka å höll inte tidsplanen, vilket slutade i att vi missade den…. å att en sur Adam sa: MEEEEN nu får vi ju vänta i 4 vecker tills nästa gång den kom!!

Föreläsningarna, Ja eller vad jag ska kalla dem, först var jag ju i Sundsvall på en grej för diabetes fosrkningen å det var: kul, kallt, å speciellt.! https://st.nu/start/sundsvall/1.1193803 — läs mer om detta här!

Sen hade jag/vi en liten sponsorträff hemma i byn. Där vi kikade på säsongen som varit å blickar in i en ny! Trevlig tillställning.

St:olavsloppet, denna stora löptävling och jag sprang i vanlig ordning för mähler / encon och vi hade nog de grymmaste laget jag vare med i just i år, det blev seger. Vi tog tävlingklassen med ca. 7 min. https://www.st-olavsloppet.com/pdf/2009/dag2.pdf — här är andra dagen då jag var med å drog mitt strå till stacken!

Mitt lopp gick bra å jag tycker att min löpform i år har varit bättre än nånsin! De skulle vara kul å bränna av ett mils lopp snart…

Framtiden säger som så att, på Lördag är det bröllop och helgen därpå skidrace i Nynäshamn!!

Aus wieder

// HoFFa 🙂