Okategoriserade

Dag 4,5,6,7 i Kanada och Lagerplan ( a med prickar pa )

Dagarna gar och nu ar det snart bara minnet som bestar av Kanada och Whistler.

Vi har haft fortsatt kung dagar har borta. Kort pa OS banorna, dag efter dag.

Och det viktigaste av allt, jag har sett Bjorn 2 ggr. Inte illa pinkat, men sa har jag letet dem sma rackarna ocksa.. Jag ska prova och fa in nan pa sidan inom kort. Dem ar sma Svartbjornarna, betydligt mindre an brunbjornarna, som finns i Rosso skogarna..

Jag saknar lite prickar och grejjer for att jag skriver pa ett kanadensiskt tangetbord.

Nu har vi bara ett pass kvar som vi tar pa vagen till Vancouver i morgonbitti, dock ett stenhart pass som kommer att koras i sprintstilen och det ar jag och min vapendragare Stig Turbo Emil Jonsson:-)

I dag har vi ocksa fatt veta lagerplanen med landslaget i ar och vi kommer att halla till pa platser som, Orsa, Torsby, Aure (Norge), Val Senales (Italien) och lagen kommer att vara delade ibland, till ex sa ska vi Sprintare 2 ggr till Torsby medans distans laget drar till Ramsau…

Nu bomba vi av det vi har imorgon, sen ska det flyges i 24 timmar..!

Seee Yaaaa

// Brynte